Despre Mine

Sunt psihoterapeut cu drept de libera practica in Psihoterapia Experientiala a Unificarii (Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana) si in Psihoterapie Sistemica de Familie si Cuplu, afiliat Colegiului Psihologilor din Romania si Institutului Pentru Cuplu si Familie (Iasi).  Am început sa practic psihoterapia in anul 2010. 

Prin prisma experienței profesionale, am dobândit competente de lucru in terapia persoanelor care au trait traume severe. Fiind un domeniu dificil si provocator in acelasi timp dar si din dorinta de a oferi servicii adecvate nevoilor clienților, am participat la numeroase seminarii si formari de scurta durata in tara si in strainatate (Intalnirile Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, seminarii organizate de Child Exploitation and Online Protection Centre, Marea Britanie si altele).

Lucrez pentru oameni, cu respect pentru nevoile, ritmul si resursele interioare ale fiecaruia.  Am mare incredere in capacitatile noastre de vindecare si in dreptul fiecarei persoane de a se simti bine cu ea insasi, de a avea relatii apropiate cu familia, de a trai autonom, in acord cu propriile principii de viata  si nu in opozitie/identificare cu optiunile altora. 

Nu emit judecati si nu dau sfaturi; incerc sa creez un climat cat mai confortabil, care sa va ajute sa abordati in siguranta motivele pentru care veniti in terapie. Inteleg ca valorile dupa care va ghidati in viata pot fi asemanatoare sau diferite fata de ale mele, ca atare vom lucra tinand cont de credintele dumneavoastra pentru a construi o solutie care sa functioneze.  Nu am solutii „la pachet” si nu ofer sfaturi,  vom descoperi impreuna ceea ce functioneaza pentru dumneavoastra.